گروه آسیب شناسی و بیومکانیک ورزشی دانشکده علوم ورزشی و تندرستی

Responsive Image

محمدحسین علیزاده

استاد

گروه آسیب‌شناسی و حرکات اصلاحی (بهداشت و طب ورزشی)

ایمیل: alizadehm@ut.ac.ir

اعضا گروه طب ورزشی و بهداشت طی سالهای 1367 تا 1383 فقط بخشی از دروس در مقطع کارشناسی را تدریس می‌نمودند. دروسی که در دوره کارشناسی (عمومی) تربیت‌بدنی به عهده گروه بود شامل: حرکات اصلاحی، کمک‌های اولیه، بهداشت ورزشی، آسیب‌شناسی ورزشی تربیت‌بدنی و ورزش معلولین، حرکت درمانی و زبان تخصصی بود. در سال 1383 پس از ارائه طرح پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد در گروه طب ورزشی تحت عنوان آسیب‌شناسی و حرکت اصلاحی و موافقت دانشگاه تهران و شاخه برنامه‌ریزی وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری، گروه اقدام به پذیرش 12 دانشجو در این گرایش را نمود و در سال 1384 نیز 15 دانشجوی ارشد در این گرایش مشغول به تحصیل گردیدند و سپس در سال 1387 با پذیرش 5 دانشجو در مقطع دکتری، فعالیت خود را دنبال نموده است.
هدف کلی از تشکیل این گروه تربیت فارغ‌التحصیلاتی است که بتوانند آگاهی عمومی افراد جامعه را نسبت به ضعف‌ها و عوارض جسمانی و روحی و وانی خود را بالا برده به اصلاح، ترمیم و بازتوانی اندامهای ضعیف خود از طریق حرکات مناسب و کنترل شده اقدام نمایند.