عملکرد سلف سرویس دانشجویی در دانشگاه به صورت عقد قرارداد با شرکت‌های خصوصی مورد تأیید اداره تغذیه می‌باشد که طی آن مسئولیت طبخ و توزیع و تهیه مواد اولیه را به عهده می‌گیرد. واحد تغذیه امور دانشجویی وظیفه نظارت بر عملکرد این شرکتها را دارد که شامل نظارت بر مراحل تهیه مواد اولیه،کنترل کیفی و بهداشتی مراحل طبخ و توزیع غذا می‌باشد. به منظور استفاده از سلف سرویس دانشجویی  سایت تغذیه به آدرس «http://dining.ut.ac.ir» راه‌اندازی شده است.

از جمله عملکردهای این واحد می‌توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • بازرسی تغذیه‌ای و بهداشتی از غذاخوری‌ها و بوفه‌های دانشجویی و نظارت بر کیفیت و نگهداری مواد غذایی و طبخ و توزیع غذا
  • برگزاری دوره‌های آموزشی جهت کارشناسان تغذیه دانشکده‌ها و مسئولین غذاخوری‌ها
  • نظارت بر وضعیت تجهیزات مورد استفاده در غذاخوری‌ها با هدف مکانیزه کردن (صنعتی سازی) غذاخوری‌های دانشجویی و کمک به روند صنعتی سازی غذاخوری‌های دانشجویی
  • نظارت و مدیریت اتوماسیون تغذیه سلف سرویس‌های دانشگاه با همکاری مرکز انفورماتیک و فضای مجازی دانشگاه
  • تلاش در جهت بهبود کیفیت و مواد غذایی با بررسی کارشناسان و بروز رسانی استانداردهای مواد غذایی
  • نظرسنجی های حضوری - اینترنتی دوره‌ای از دانشجویان در زمینه کیفیت وتنوع غداهای دانشجویی
  • مدیریت یکپارچه قیمت مواد غذایی نوع دوم، دسرها و کنار غذاها با هدف یکسان سازی کیفیت و کمیت خدمات تغذیه‌ای ارائه شده در دانشکده‌ها و پردیس ها
  • بهبود الگوی مصرف غذای دانشجویی با بررسی‌های کارشناسی